НУМО — це онлайн-садок для розвитку дітей, який створили Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерство освіти й науки України (МОН) у співпраці з дитячим простором «Пташеня» за підтримки «Megogo»

НУМО — надійний помічник для батьків у спілкуванні з дитиною 3–6 років удома або для її вихователів у садочку. НУМО зібрав корисні підказки, цікаві вправи й ігри, які допоможуть дошкільнятам щодня опановувати важливі навички для подальшого розвитку і зростання.

 

Окрім того, програма НУМО містить пізнавальні відео, які мають допомогти батькам відволікти дітей від війни і стресу.
Наприклад, перший випуск присвячено особливостям весняної пори і будові космосу. Протягом заняття діти вивчать весняні місяці, виконають дихальні вправи та руханки, а також послухають казку.

Нові випуски публікують щодня, крім вихідних. Знайти їх можна на YouTube-каналі ЮНІСЕФ у додатку YouTube Kids, а також на платформах МОН і Megogo

 

До того ж на платформі МОН містяться пізнавальні вправи, цікаві ігри та підказки для дорослих, які допоможуть самотужки продовжити освіту і піклування про дошкільнят. Зокрема цей ресурс стане вам у пригоді, якщо ви хочете пояснити дитині, що таке взаємодія з дорослими, сенсорний розвиток, розвиток креативності, емоційна компетентність, саморегуляція, безпечна поведінка, здоровий спосіб життя, мовлення, екосвідомість, цифрова грамотність, громадянська позиція та математика.  

 

Зверніть увагу, що ви можете скористатися чат-ботом НУМО в Telegram, або Viber. Ці ресурси щодня пропонують корисні поради щодо виховання й розвитку дитини.