Зайняти дитину чимось корисним, коли ви в незнайомому місці, в подорожі, чи поки батьки зайняті — не так вже й легко. Малеча не завжди може сама собі вигадати заняття, або принаймні обрати щось розвиваюче та безпечне. Але Фонд CultureLab переклали свої електронні казки, уроки з мистецтва, забави та експерименти українською мовою. Тож тепер у батьків є нагода зайняти своїх дітей цікавим контентом.


Фонд CultureLab в 2016 році створили освітній портал із різноманітними матеріали для розвитку дітей, якими можна було скористатись англійською чи польською мовами. Загалом ресурс має на меті допомогти батькам та вчителям, навчити дітей цілям сталого розвитку, тобто випрацювати у них повагу до: довкілля, інших людей, збереження води, сортування сміття, зелених насаджень у місті, толерантність, рівності прав хлопчиків та дівчаток.


Тепер матеріали сайту доступні й українською мовою, а до вересня 2022 року редакція буде постійно додавати нові казки, завдання та ідеї для творчих занять. Команда порталу планує додати ще 100 одиниць контенту для розвитку малечі. Доступ до ресурсів безкоштовний. 

 

До речі, матеріали порталу стануть в нагоді нашим вчителям, які знаходяться, як в Україні, так і в Польщі.