Мережа клінік телемедицини Dimedic пропонує свою допомогу українською мовою для громадян України, які тимчасово знаходяться в Польщі. Вони можуть розраховувати на: телефонну консультацію, допомогу у початку лікування, продовження рецепту на ліки. 

 

Своєю діяльністю клініка хоче допомогти тим, хто наразі лишився без медичної підтримки. Протягом багатьох років у клініці надають пацієнтам безпечні та варті довіри телефонні консультації. 

 

У лікарні можуть допомогти з вирішенням наступних проблем: застуда, грип, синусит, харчові інфекції, біль у спині, цукровий діабет, високий тиск, астма тощо.  

 

Із лікарями можна зв’язатись з 8:00 до 20:00, 7 днів на тиждень, без обов’язкового бронювання. 

 

Телефонна консультація проходить наступним чином:
1. Ви заповнюєте короткий медичний формуляр
2. Лікар надає вам консультацію протягом 24 годин
3. Ви також отримуєте лікарські поради чи електронний рецепт на електронну пошту

Зареєструватись на консультацію можна тут:

Онлайн-реєстрація

 

Ви також можете знайти україномовного лікаря за допомогою сайту znanylekarz.pl, що є базою із контактами різних медичних фахівців в Польщі.


Для знаходження потрібного спеціаліста, ви також можете скористатись іншими схожими сайтами: 

Chek-up Center - можна звернутися за консультацією щодо запису до лікаря, отримання рецепта на ліки або здачі аналізів.

Лікарі для України - на цій платформі ви знайдете відповідного лікаря та можете записатися на прийом, отримати консультацію.

przychodnia – пропонують допомогу вагітним українкам.
LuxMed – мають україномовних перекладачів на рецепціях. 

LikarPL - сайт, розроблений Міністерством охорони здоров’я Польщі, що покликаний налагодити спілкування пацієнта з лікарем, який не володіє українською мовою.

Центр медичної допомоги (Варшава) - надає педіатричні, гінекологічні, хірургічні та психологічні консультації. Записатись на прийом можна особисто у реєстратурі або за номером телефону 261 817 852. Центр працює з понеділка по пʼятницю з 8:00 до 14:00 за адресою: Варшава, вул. Шасерув, 128/ ul. Szaserów 128, будинок модульного шпиталю.

Poliklinika Zdorovo (Перемишль, Варшава, Вроцлав, Люблін) - мають україномовних ліканів, а також інтерактивну мапу з україномовними лікарями. Також є послуга «онлайн-візитів» та телепоради.